Acasă / Focus / VIDEO | A vrut să jefuiască câteva mame în fața unei școli particulare. Ideea i-a fost fatală – ATENȚIE, IMAGINI VIOLENTE!

VIDEO | A vrut să jefuiască câteva mame în fața unei școli particulare. Ideea i-a fost fatală – ATENȚIE, IMAGINI VIOLENTE!

Un tânăr de 21 de ani, înarmat, şi-a pierdut viaţa încercând să jefuiască mai multe mame aflate în faţa unei şcoli private.

Totul s-a petrecut în , în Sao Paulo, Brazilia. Iar una dintre mamele care venise cu fiica la şcoala era poliţistă, din nefericire pentru infractor. Camerele de supraveghere din stradă au surprins momentul în care individul se apropie de femei şi le ameninţă cu un pistol, relatează stirileprotv.

Poliţista avea asupra ei arma din dotare şi nu a stat pe gânduri în a îşi apăra copilul şi restul persoanelor aflate în faţa şcolii. Hoţul a fost împuşcat în piept, iar, câteva ore mai târziu, a murit la spital.

Ofiţerul de poliţie Katia de Silva Sastre a fost decorată de autorităţi pentru curajul de care a dat dovadă într-o situaţie critică.

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Vezi şi

Zeci de morţi şi mii de răniţi la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul. Tragedia, în timpul ceremoniei de inaugurare a ambasadei SUA în Ierusalim | VIDEO

Zeci de mii de palestinieni au participat la protestele desfăşurate la frontiera Fâşiei Gaza cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *