Acasă / Focus / S-a aflat! DJ-ul Avicii s-a sinucis provocându-şi răni fatale cu ajutorul unor fragmente de sticlă
foto IBL/REX/Shutterstock

S-a aflat! DJ-ul Avicii s-a sinucis provocându-şi răni fatale cu ajutorul unor fragmente de sticlă

DJ-ul Avicii, decedat pe 20 aprilie în Oman, s-ar fi sinucis prin automutilare, provocându-şi răni fatale cu ajutorul unor fragmente de sticlă, a anunţat site-ul TMZ, care a citat mai multe surse anonime, informează AFP, potrivit Mediafax.

Conform TMZ, artistul suedez, al cărui nume real era Tim Bergling, ar fi spart un pahar şi o sticlă înainte de a se folosi de mai multe bucăţi de sticlă pentru a-şi provoca răni mortale.

Descoperit fără viaţă în Muscat, capitala sultanatului Oman, DJ-ul de 28 de ani era victima unei depresii profunde, afirmă acelaşi site american. Familia muzicianului a lăsat să se înţeleagă acelaşi lucru într-un comunicat dat publicităţii joi.

„Era perturbat de gânduri despre sensul existenţei, despre viaţă şi despre fericire. Nu mai putea să continue. Voia să îşi găsească liniştea”, au declarat apropiaţii artistului.

Considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, Avicii a devenit cunoscut publicului larg graţie piesei „Wake Me Up”, înregistrată în colaborare cu cântăreţul Aloe Blacc în 2013.

În ultimii ani, DJ-ul suedez nu a făcut un mister din problemele lui de sănătate, vorbind public despre pancreatita cu care fusese diagnosticat în urma consumului excesiv de alcool. Muzicianul a fost nevoit să îşi anuleze concertele din 2014 după ce a suportat o intervenţie chirurgicală în timpul căreia medicii i-au extirpat vezica biliară şi apendicele.

În urmă cu doi ani, DJ-ul Avicii şi-a surprins fanii din lumea întreagă după ce a anunţat că nu va mai susţine concerte.

Vezi şi

Israel, prima ţară din lume care a folosit avioane F-35 într-un atac aerian

Generalul Amikam Norkin, comandantul aviaţiei militare israeliene, a declarat marţi că Israelul este prima ţară …