Acasă / Focus / A dat lovitura la loterie! Un bărbat a câştigat de două ori într-o săptămână

A dat lovitura la loterie! Un bărbat a câştigat de două ori într-o săptămână

Un bărbat din Sydney, care a sărbătorit recent câştigarea unui premiu la loteria australiană, a dat lovitura din nou la nici o săptămână de la prima reuşită, informează APP şi AFP, citate de Agerpres.

Bărbatul de circa 40 de ani, din suburbia Bondi, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a câştigat la 6 mai 1.020.487 de dolari australieni (644.000 de euro), iar sâmbătă a dat din nou lovitura, obţinând 1.457.834 de dolari australieni.

”Mi-am spus că e prea frumos să fie adevărat”, a declarat el luni după ce a primit vestea de la NSW Lotteries, organismul oficial care gestionează loteria din statul New South Wales.

”Probabilitatea de a câştiga de două ori într-o perioadă atât de scurtă de timp trebuie să fie inexistentă. Mi-aş fi dorit să am un sfat pentru alţii despre cum să câştigi la loterie, însă nu am”, a spus el.

Întrebat ce va face cu banii, el a menţionat că ”nu va face prostii” şi că intenţionează să investească suma obţinută în domeniul imobiliar în zona Sydney, să-şi cumpere o maşină nouă şi să plece în vacanţă în Honolulu.

Organizatorii loteriei au spus că nu pot estima probabilitatea de a câştiga de două ori într-o săptămână, însă au precizat că există o şansă la 1,845 de milioane de a da lovitura o dată.

”Nu ştim pe nimeni care a câştigat de două ori într-o săptămână”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al NSW Lotteries, Matt Hart.

”Ştim oameni care au câştigat de două ori în viaţă, însă nu de două ori într-o săptămână. Este foarte neobişnuit şi unic”, a adăugat el.

Jocul de loterie este foarte popular în Australia unde există mai mulţi operatori de stat şi în sectorul privat.

Vezi şi

Cea mai fericită ţară din lume este…

Cea mai fericită ţară din lume este Finlanda, se arată în Raportul Mondial al Fericirii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *