Acasă / Life & Style / FOTO | Cea mai bogată româncă din lume: Este prietenă cu Trump şi stă într-un palat de 15 milioane de dolari
Melania Trump şi Jenny Paulson (centru, dreapta), încadrate de Donald Trump şi John Paulson

FOTO | Cea mai bogată româncă din lume: Este prietenă cu Trump şi stă într-un palat de 15 milioane de dolari

Jenny Paulson, o româncă mai puţin cunoscută în lumea mondenă, este căsătorită cu un miliardar american şi locuieşte la New York, într-un palat de lux evaluat la 15 milioane de dolari, scrie Mediafax.

Donald Trump are legături de prietenie cu familia Paulson, iar Jenny Paulson este cea care l-a convins pe actualul preşedinte al Americii să candideze şi chiar ea a fost cea care i-a sugerat să facă acest pas într-un moment în care câştigătorul alegerilor din SUA nici nu se gândea la acest lucru.

Jenny Paulson este miliardară în America, însă nu de la început a avut averea de care se bucură în momentul de faţă. Femeia a plecat în state la fratele ei, George Zaharia, care fugise înainte de ’89 din România şi se angajase, în primă fază, şofer de taxi în State.

Norocul le-a surâs după ce Jenny s-a căsătorit cu miliardarul John Paulson, care deţine compania Paulson&Co. Soţul româncei este un potent om de afaceri şi este considerat unul dintre cei mai buni bussines man de pe Wall Street.

Miliardarul a dat lovitura în 2007, când a pariat împotriva pieţei şi a anticipat recesiunea, compania lui câştigând astfel 15 miliarde de dolari, din care lui i-au revenit 3,7 miliarde. De altfel, în 2010, afaceristul a investit în piaţa materiilor prime şi în obligaţiuni guvernamentale, mişcări în urma cărora şi-a rotunjit averea cu alte cinci miliarde de dolari, informează One.

Vezi şi

Juncker clarifică situația: Acordul pentru Brexit nu va fi renegociat

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis Marii Britanii că trebuie să exprime clar ceea …