Melania Trump şi Jenny Paulson (centru, dreapta), încadrate de Donald Trump şi John Paulson

FOTO | Cea mai bogată româncă din lume: Este prietenă cu Trump şi stă într-un palat de 15 milioane de dolari

Jenny Paulson, o româncă mai puţin cunoscută în lumea mondenă, este căsătorită cu un miliardar american şi locuieşte la New York, într-un palat de lux evaluat la 15 milioane de dolari, scrie Mediafax.

Donald Trump are legături de prietenie cu familia Paulson, iar Jenny Paulson este cea care l-a convins pe actualul preşedinte al Americii să candideze şi chiar ea a fost cea care i-a sugerat să facă acest pas într-un moment în care câştigătorul alegerilor din SUA nici nu se gândea la acest lucru.

Jenny Paulson este miliardară în America, însă nu de la început a avut averea de care se bucură în momentul de faţă. Femeia a plecat în state la fratele ei, George Zaharia, care fugise înainte de ’89 din România şi se angajase, în primă fază, şofer de taxi în State.

Norocul le-a surâs după ce Jenny s-a căsătorit cu miliardarul John Paulson, care deţine compania Paulson&Co. Soţul româncei este un potent om de afaceri şi este considerat unul dintre cei mai buni bussines man de pe Wall Street.

Miliardarul a dat lovitura în 2007, când a pariat împotriva pieţei şi a anticipat recesiunea, compania lui câştigând astfel 15 miliarde de dolari, din care lui i-au revenit 3,7 miliarde. De altfel, în 2010, afaceristul a investit în piaţa materiilor prime şi în obligaţiuni guvernamentale, mişcări în urma cărora şi-a rotunjit averea cu alte cinci miliarde de dolari, informează One.

Vezi și

Prin ce probleme trece Angela Similea, artista iubită de atâtea generații de români

Angela Similea, una dintre cele mai iubite și respectate cântărețe din România, trece prin momente …