Acasă / Focus / Şi-a găsit maşina uitată într-o parcare în urmă cu 20 de ani
masini parcare

Şi-a găsit maşina uitată într-o parcare în urmă cu 20 de ani

Un bărbat din Germania şi-a găsit maşina, după 20 de ani după ce a uitat unde a parcat-o, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

În 1997, când Helmut Kohl era cancelar, Titanic se afla în cinematografe, iar Arsenal era pe primul loc în prima ligă engleză, un bărbat uituc şi-a parcat maşina undeva în Frankfurt. Şi a ramas acolo timp de 20 de ani.

La scurt timp după ce încercarea sa de a găsi maşina a eşuat, acesta a sunat la poliţie şi a spus că autovehiculul a fost furat.

Douăzeci de ani mai târziu, însă, maşina a fost găsită exact în locul unde a fost părăsită, potrivit Augsberger Allgemein.

Mai mulţi constructori care doreau să demoleze un garaj erau împiedicaţi de prezenţa maşinii, astfel încât au anunţat poliţia, care s-a ocupat de găsirea proprietarului.

În vârstă de 76 de ani, bărbatul nu a fost impresionat de ”comoara găsită”, ba mai mult, pe motiv ca e veche şi nefuncţională, acesta a declarat că nu o vrea.

În cele din urmă, cu bunăvoinţa autorităţilor din Frankfurt, autovehiculul va fi casat.

Vezi şi

Președintele Ucrainei cere intervenţia statelor NATO. Putin, acuzată că vrea să anexeze Ucraina: „Îşi doreşte vechiul imperiu rus”

Petro Poroşenko, preşedintele Ucrainei, a solicitat statelor membre ale Alianţei Nord-Atlantice să trimită nave în …