Acasă / Life & Style / FOTO, VIDEO | Prinţul Harry alături de iubita sa, Meghan Markle, la prima apariţie oficială

FOTO, VIDEO | Prinţul Harry alături de iubita sa, Meghan Markle, la prima apariţie oficială

Prinţul Harry şi Meghan Markle formează un cuplu de mai bine de un an, însă luni au trimis primele semnale că o logodnă se întrevede la orizont, după ce au fost filmaţi şi fotografiaţi la prima ieşire oficială împreună, notează people.com, citat de Mediafax.

Prinţul Harry şi actriţa din Suits au fost văzuţi ţinându-se de mână, la jocurile Invictus din Toronto.

Este un moment important pentru fani, dar nu numai, pentru că foarte rar membrii familiei regale britanice devin afectuoşi în public, mai ales la evenimente oficiale şi cu atât mai mult în contextul în care cei doi nu sunt căsătoriţi.

Meghan Markle / foto Vanity Fair

“Cred că o logodnă este iminentă”, spune Myka Meier, fondator şi director al Beaumont Etiquette şi expert pe tot ceea ce ţine de eticheta familiei regale britanice. „Cred că să arăţi afecţiune în public, la un eveniment atât de intens mediatizat, arată cât de serioasă este relaţia”, adaugă ea. “În mod clar vor să transmită un mesaj, unul aşteptat de mulţi“, mai spune Meier.

Recent, într-un interviu pentru Vanity Fair, Meghan Markle a declarat, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: “Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi”.

Jocurile Invictus au fost lansate de prinţul Harry în 2014 şi reprezintă un eveniment internaţional de genul jocurilor paralimpice, pentru a sprijini militarii şi veteranii răniţi.

Vezi şi

Revista People a ales cea mai bine îmbrăcată femeie din lume în 2018 – FOTO

Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a primit miercuri titlul de „cea mai …