Foto: gds.ro

Universitatea Craiova s-a despărţit de Laszlo Balint. Mirel Rădoi, noul antrenor din Bănie

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat marţi la amiază despărţirea oficială de antrenorul Laszlo Balint. Acesta a apucat să conducă echipa doar 4 etape, conducerea oltenilor fiind nemulţumită de rezultatele sale.

În ciuda faptului că Universitatea a câştigat duelul local din ultima etapă cu U Craiova 1948, Laszlo Balint a fost demis, sub comanda sa craiovenii având doar 2 remize şi o victorie în 4 etape, ocupând momentan locul 9 în clasament, cu 5 puncte, potrivit Mediafax.

„Universitatea Craiova şi domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăţi în jurul orei 17:00. Forza Ştiinţa!”, se scrie pe pagina de facebook a oltenilor, în perspectiva în care presa sportivă din România susţine că succesorul lui Balint va fi fostul selecţioner Mirel Rădoi, care ar fi ajuns deja la o înţelegere, urmând să fie anunţat în cursul zilei de marţi.

Indiferent de numele celui care va fi anunţat, acesta va debuta pe banca Universităţii cu ocazia meciului retur din turul 3 al play-off-ul UEFA Europa Conference League, în compania echipei ucraineene Zorya. În meciul tur, oaspeţii de joi s-au impus cu 1-0.

„Şi nu uitaţi că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forţăm calificarea, în premieră de la revenirea Ştiinţei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League. ”, mai scriu craiovenii, un îndemn, pe pagina de facebook.

 

Vezi și

Iată ce trebuie să faci ca să dormi bine. Sfaturile vin de la experți

Mai mult de o treime dintre americani nu respectă recomandarea de şapte până la nouă …