Foto: gds.ro

Universitatea Craiova s-a despărţit de Laszlo Balint. Mirel Rădoi, noul antrenor din Bănie

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat marţi la amiază despărţirea oficială de antrenorul Laszlo Balint. Acesta a apucat să conducă echipa doar 4 etape, conducerea oltenilor fiind nemulţumită de rezultatele sale.

În ciuda faptului că Universitatea a câştigat duelul local din ultima etapă cu U Craiova 1948, Laszlo Balint a fost demis, sub comanda sa craiovenii având doar 2 remize şi o victorie în 4 etape, ocupând momentan locul 9 în clasament, cu 5 puncte, potrivit Mediafax.

„Universitatea Craiova şi domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăţi în jurul orei 17:00. Forza Ştiinţa!”, se scrie pe pagina de facebook a oltenilor, în perspectiva în care presa sportivă din România susţine că succesorul lui Balint va fi fostul selecţioner Mirel Rădoi, care ar fi ajuns deja la o înţelegere, urmând să fie anunţat în cursul zilei de marţi.

Indiferent de numele celui care va fi anunţat, acesta va debuta pe banca Universităţii cu ocazia meciului retur din turul 3 al play-off-ul UEFA Europa Conference League, în compania echipei ucraineene Zorya. În meciul tur, oaspeţii de joi s-au impus cu 1-0.

„Şi nu uitaţi că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forţăm calificarea, în premieră de la revenirea Ştiinţei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League. ”, mai scriu craiovenii, un îndemn, pe pagina de facebook.

 

Vezi și

E oficial! Femeile pot iesi la pensie la 48 de ani si barbatii la 50 de ani. Cine beneficiaza de această decizie

Angajații care beneficiază de o pensionare mai rapidă. Este oficial! Vârsta de pensionare. O decizie …