Schimb dur de replici la emisiunea „Mireasa”! Simona Gherghe, pusă la punct de o concurentă

Momente tensionate în emisiunea „Mireasa”! Simona Gherghe, prezentatoarea reality show-ului de la Antena 1, şi Elena, una dintre concurente, au avut un schimb dur de replici, în urma cărora tânăra a fost dată afară din platou.

Simona Gherghe s-a trezit luată la rost de Elena, o concurentă de la emisiunea „Mireasa”, pe care ulterior a dat-o afară din platou, considerând că a avut o atitudine foarte nepotrivită.

Totul a pornit după ce Elenei nu i-a fost îndeplinită o dorinţă simplă, de a primi anumite produse de acasă, de la părinţi. Apoi, prezentatoarea emisiunii a ironizat-o pe concurentă şi a făcut o comparaţie care a făcut-o pe aceasta să răbufnească, scrie RTV.

„Nu, nu am nevoie de un fond de ten și un ruj că nu știți dumneavoastră exact problema. Păi, se vede că nu știți. Da am nevoie de mai multe lucruri de la părinții mei. Aveam nevoie și de câteva haine, da aveam nevoie și de câteva produse, pentru că eu nu pot să folosesc anumite produse din casă pentru că sunt ale fetelor. Fetele mi-au și zis că nu mă ajută, mi-au zis că nu am voie să folosesc de la ele, dar asta este o altă discuție”, a spus Elena.

La rândul ei, Simona Gherghe, auzind replicile concurentei, a pus-o la punct imediat. Elena şi-a ieşit şi mai tare din fire în momentul în care a auzit-o pe prezentatoare că a comparat situaţia ei cu situaţia femeilor din Ucraina.

„Da, mă gândesc! Băi, Elena ești fată deșteaptă, te-am lăudat : >. Tu știi că sunt femei la noi în România care au fugit acum o lună și acum fug în fiecare zi. Sunt cam 1000-2000 de oameni care fug din Ucraina din calea războiului… tu crezi că femeile alea se gândesc și ele la un fond de ten?!”, a spus Simona Gherghe.

„Ne comparați cu ele?”, a fost răspunsul Elenei.

„Da îți fac o comparație ca să vezi cât ești de absurdă, că nu primești o săptămână un fond de ten și un ruj, tu îți dai seama cât ești de absurdă, măi femeie! Da îți compar și ca să-ți dai seama cât ești de absurdă și ca să vezi că tu discuți cu mine și tu vorbești peste mine, te rog să mai ieși o dată! Hai!”, a mai adăugat Simona Gherghe.

În cele din urmă, când discuţia a devenit şi mai tensionată, iar prezentatoarea a decis să o scoată pe Elena din platou.

@video.clipuri1 #mireasa #mireasaantena1 #antena1 #simonagherghe #elena #realityshow #antenaplay #indirect #fy #2022 #videoclipuri1 ♬ original sound – video.clipuri1

Vezi şi

Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea „Mireasa”. Cine o va înlocui

Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea „Mireasa”, difuzată la Antena Stars. Vedeta şi-a luat liber …

loading...