3 tipuri de lenjerii pe care le veți adora, de la Finette

În lumea textilelor veți descoperi o sumedenie de opțiuni. În mod special când vorbim despre lenjeriile de pat, acestea sunt într-o varietate de culori și printuri. Pe cât ar fi acestea de atractive, pe atât de mult influențează calitatea somnului. Nu ne dăm seama până când nu pățim un astfel de episod.

Știți că cei din industria hotelieră apelează cel mai adesea la lenjeriile de pat albe? Este oarecum o strategie. Asta pentru că albul se potrivește cu orice, se va integra perfect în orice decor. În plus, lenjeria de pat albă ne induce ideea de curat absolut, astfel încât poate influența și odihna. Nu același lucru am putea spune despre lenjeriile negre, asortate patului dintr-o cameră în care pereții sunt de asemenea negri. Iată câteva sugestii de lenjerii pe care le veți adora și care au efectul scontat în decorul casei:

1. Lenjeria albă cu motive florale

Dacă o lenjerie albă vi se pare greu de întreținut, atunci cea albă cu imprimeu floral poate fi o alternativă. Regăsim la Finette.ro astfel de variante, de la Ralex Pucioasa. Seturile sunt complete, includ toate acele elemente pentru pat.

2. Lenjeria de pat în tonuri calde, cu motive astrale

Luna și stelele imprimate pe lenjeria de pat aduc parcă somnul mai aproape de noi. Și dacă lenjeria în cauză este în note de bej sau crem, pare că este cu atât mai bine – indiferent ce combinații cromatice există în cameră, o astfel de lenjerie este numaidecât potrivită.

În oferta de la finette.ro o astfel de lenjerie este din bumbac satinat, setul este compus din 4 piese și costul nu depășește 100 de lei, fiind în ofertă cu reducere aplicată.

3. Lenjeria de pat cu efect 3D

Un astfel de print pare că prinde viață. Pentru cei în căutare de modele interesante și atipice, pentru cei a căror filozofie în viață nu are legătură cu simplismul o lenjerie de pat 3D înseamnă o  alegere bună. Și de această dată vom regăsi la Finette astfel de opțiuni.

Atenție însă și la combinații de culori și la tipul de print. Culorile neon ar  putea fi deranjante, cum ceva închis și cu accent dramatic nu se poate potrivi în orice încăpere. Dar aveți de unde alege. Poate fi vorba de un print romantic, cu inimioare, de minunate flori sau drăgălașe bufnițe. Încheiați o zi cu somnul dulce când vă înveliți cu o lenjerie de pat ce print cu felină, fluturi sau flori de liliac. După preferințe.

Nici de data aceasta nu se poate spune că prețurile sunt exagerate. Mai ales că în această perioadă cei de la Finette au reduceri aplicate la o gamă vastă de lenjerii de pat, pot fi achiziționate cele cu print 3D cu nu mai mult de 110 lei.

Transportul este gratuit oriunde în țară și rapid. Finette dispune de stoc generos de textile, astfel încât dacă veți prefera și o completare estetică și practică, tot aici o veți găsi, în prezența cuverturilor spre exemplu.

Contact: 0770 213 601 | comenzi@finette.ro

 

 

 

Vezi și

Cum să ai plante sănătoase și luxuriante cu ajutorul… aspirinei

Iata cum sa ai plante sanatoase si luxuriante cu ajutorul aspirinei. Nu toți suntem experți …