Foto: facebook.com/www.politiaromana.ro

Obsedat de vecină! Un bărbat a fost reținut după ce a făcut peste 160 de filme cu femeia și le-a pus pe internet

Un bărbat de 56 de ani din comuna Şopârliţa, judeţul Olt, a fost reţinut şi cercetat pentru hărţuire, ameninţare şi lovire sau alte violenţe, după ce şi-a filmat o vecină din sat de peste 160 de ori, atât acasă, cât şi la serviciu şi a distribuit imaginile. Bărbatul a şi agresat-o pe femeie.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Bobiceşti, judeţul Olt, l-au reţinut, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 53 de ani, din comuna Şopârliţa, judeţul Olt, acuzat că a făcut peste 160 de filmări cu vecina sa, o femeie în vârstă de 50 de ani.

Măsura a fost dispusă într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, în care se fac cercetări pentru infracţiuni de hărţuire, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

„Bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeaşi localitate, atât la locul de muncă cât şi la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe reţelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie”, spun reprezentanţii Poliţiei Olt.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş cu propuneri legale în cursul zilei de sâmbătă.

Vezi şi

Dragoste mare pe plaja din Constanța. Un cuplu de polonezi, prins în timpul actului

Un cuplu de polonezi a fost prins, marţi, că întreţinea relaţii sexuale pe plajă, în …

loading...