Emmanuel Macron

Emmanuel Macron, luat la palme de un bărbat în timpul unui turneu în sud-estul Franței – VIDEO cu incidentul

Președintele francez Emmanuel Macron a început săptămâna trecută un „mare turneu” în Franța. Macron a fost pălmuit de un bărbat în departamentul Drome. Două persoane au fost arestate, în urma incidentului.

Emmanuel Macron, președintele Franței, și-a început „marele turneu” în Hegaxon, înainte de alegerile regionale și de cele prezidențiale de anul viitor. Marți, în regiunea Drome din sud-estul Franței, președintele Franței a fost pălmuit de un bărbat în timpul vizitei sale, relatează Reuters, citat de Aleph News.

Bărbatul care l-a pălmuit pe Macron purta un tricou verde, cu ochelari de soare și cu o mască de protecție strigând „Jos cu Macronia!” („A Bas La Macronie”). În urma acestui incident, Poliția franceză a arestat două persoane.

În imaginile video se poate vedea că președintele Franței a fost atacat de o persoană care se definește drept „anarhist” pe rețelele de socializare. Două persoane au fost arestate.

Vezi şi

ANALIZĂ | Înfrângeri usturătoare pentru Marine Le Pen şi Emmanuel Macron în alegerile regionale din Franța. Toți „baronii” dreptei și stângii tradiționale au fost realeși

Partidul de extremă-dreapta francez condus de Marine Le Pen, Rassemblement National (RN), nu a reuşit …

loading...