Emma Stone în rolul Cruella Foto: Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc.

Cruella | Emma Stone dă viață celui mai detestat personaj negativ din istoria Disney – VIDEO

Multipremiata actriță Emma Stone joacă rolul principal în noul film live-action sub semnătura Disney – „Cruella” – o poveste fascinantă despre una dintre figurile legendare ale cinematografiei, o ticăloasă de primă mână care a fermecat și intrigat generații, scrie Cinemagia.

Povestea din noul film „Cruella” ne poartă în anii 1970, în Londra revoluției punk-rock, pe urmele unei tinere trișoare Estella, o fată creativă și deșteaptă, hotărâtă să își facă un nume și să aibă o carieră în design.

Ea se împrietenește cu o pereche de hoți tineri care sunt înnebuniți după apetitul ei pentru trăznăi în afara legii și împreună își construiesc o viață pe străzile Londrei. Într-o zi, flerul Estellei și simțul ei pentru modă atrag atenția Baronesei von Hellman, o legendă în domeniu, intepretată magistral de Emma Thompson. Dar relația lor pune în mișcare un întreg mecanism de evenimente care o vor determina pe Estella să scoată la lumină partea sa răutăcioasă și să devină răzbunătoarea Cruella.

Din distribuția filmului mai fac parte și Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste și Mark Strong. Regia este semnată de Craig Gillespie, iar scenariul de Dana Fox și Tony McNamara.

Personajul Cruella de Vil a apărut prima dată în paginile cărții scrise de Dodie Smith în anii ’50 și a fost adus pe marele ecran în prima ecranizare Disney din 1961, apoi în remake-ul live-action din 1966 și în continuarea din 2000.

„A fost fantastic! Cât la sută din Cruella e Estella și cât la sută din Estella e Cruella? Din punctul meu de vedere este extrem de interesant să te gândești dacă Cruella e parte din ea sau e chiar ea sau daca nu cumva toate evenimentele tragice din viața ei au creat-o pe Cruella. Povestea ne atrage atenția asupra faptului că e puțin din Cruella în fiecare dintre noi și că putem ajunge la aceste laturi diferite din noi în funcție de ceea ce ni se întâmplă în viață”, crede Emma Stone.

Vezi şi

Un nou serial TV inspirat din franciza „Star Wars” va avea premiera pe 4 mai pe platforma Disney+ – VIDEO

Următorul serial TV inspirat din universul francizei cinematografice „Star Wars”, un show animat despre un …

loading...