Restricții București: Până la ce oră sunt deschise magazinele și de la ce oră este interzisă deplasarea

Deplasarea persoanelor este permisă în Bucureşti până la ora 22,00 şi în weekend, a anunțat luni prefectul Capitalei, Alin Stoica, după şedinţa Comitetului municipal pentru Situaţii de Urgenţă, convocată în contextul în care incidenţa COVID-19 a scăzut sub 3,5 la mia de locuitori, potrivit Agerpres.

De asemenea, operatorii economici pot funcţiona şi vineri, sâmbătă şi duminică până la ora 21,00, iar sălile de sport/fitness se pot redeschide.

„Restul măsurilor rămân în vigoare, cel puţin până incidenţa va scădea sub 3 la mie, ceea ce ne dorim cu toţii, pentru a putea să redeschidem sălile de spectacol, restaurantele, să avem o relaxare un pic mai mare. (…) Aplicabilitatea acestei hotărâri este începând cu ora 00,00 a zilei de mâine. (marți – n.red.) Pentru Paşte nu avem interdicţii suplimentare, sunt măsurile pe care le ştim cu toţii. În noaptea Paştelui este permisă deplasarea tuturor cetăţenilor care doresc să meargă la slujba de Înviere, în intervalul 22,00 – 5,00”, a menţionat prefectul Capitalei.

Vezi şi

Expertul Răzvan Cherecheş susține reducerea restricţiilor, dar vede și o problemă: ”Nu oferă facilităţi persoanelor vaccinate”

Expertul în sănătate publică, Răzvan Cherecheş, susţine că măsurile anunţate de preşedintele Klaus Iohannis cu …

loading...