Oscar 2021 | Anthony Hopkins a luat premiul pentru cel mai bun actor și i-a enervat pe fanii lui Chadwick Boseman – VIDEO

Mai mulţi utilizatori Twitter au rămas nedumeriţi după ce Chadwick Boseman a pierdut duminică seara cel mai bun actor Oscar în faţa lui Anthony Hopkins, informează MSN, citat de Mediafax.

De obicei, ceremonia se încheie cu anunţul celui mai bun film, dar anul acesta, premiul pentru cel mai bun actor a fost mutat la finalul ceremoniei. Restructurarea ceremoniei părea să indice faptul că Boseman, care a câştigat un Glob de Aur, un Screen Actors Guild Award şi un Critics Choice Award pentru interpretarea sa în rolul Levee din „Ma Rainey’s Black Bottom”, va câştiga Oscarul anul acesta.

Vedeta „Black Panther”, care a murit anul trecut, în august, la 43 de ani după o bătălie nedezvăluită cu cancerul de colon, a pierdut în faţa lui Anthony Hopkins pentru rolul său din „The Father”.

„Mutarea categoriilor a dat impresia că au păstrat premiul pentru cel mai bun actor pentru a-l omagia pe Chadwick Boseman. Dar apoi Anthony Hopkins câştigă, nu ţine nici măcar un discurs, dar totuşi câştigă”, a scris un fan pe Twitter.

Comediantul Cyrus MMcQueen nu-i venea să creadă rezultatul: „Un om pe moarte oferă o performanţă fabuloasă… Ultima performanţă a vieţii sale … A dat tot ce a putut … şi nu-i dai trofeu?!”, a scris acesta pe Twitter.

Criticul de film Dan Murrell a numit noua ordine a ceremoniei o „idee enorm de proastă”. Murrell a spus că „eclipsează faptul că atât Anthony Hopkins, cât şi Chadwick Boseman au fost geniali şi unul dintre ei a trebuit să câştige. Acum accentul se pune doar pe producători. Greşeală uriaşă. Ceremonia de anul acesta va rămâne în amintirea tuturor ca fiind un dezastru. ”

Hopkins nu a participat la ceremonie şi nici nu a susţinut un discurs. Pentru editorul-şef al revistei Baltimore, Max Weiss, absenţa lui Hopkins a fost cireaşa pe un tort necomestibilă. „Au mutat cel mai bun actor la premiul final, doar pentru a-l câştiga pe Anthony Hopkins CINE NU ERA PREZENT?” Weiss a scris: „Excelentă muncă. Bravo. De top.”

Scriitorul Keah Brown a spus că Boseman „nu merită niciun fel de momeală şi schimbare. Memoria lui va fi onorată indiferent. ”

Toţi nominalizaţii au primit opere de artă digitale unice create de artistul Andre Oshea pentru a-l onora pe Boseman. Operele vor fi răscumpărate de un NFT – un jeton nefungibil. NFT în sine va fi apoi licitat de Rarible până marţi, iar încasările vor fi donate Fundaţiei pentru Cancerul Colonului.

Vezi şi

”Mă omoram cu băutura!” Mesaj dramatic al lui Anthony Hopkins, după 45 de ani fără alcool

Actorul Anthony Hopkins sărbătoreşte 45 de ani fără alcool pe reţelele de socializare. Într-o postare …

loading...