Marian Drăgulescu, dezvăluiri șocante despre relația violentă cu fosta soție, Larisa: „Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea”

Marian Drăgulescu a mărturistit că el și fosta soție, Larisa, s-au bătut parte în parte

Gimnastul de aur al României a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. El a răspuns unui tir de întrebări incomode, ce au atins atât subiecte din latura profesională, cât și din cea personală. Una dintre ele: „De ce ai bătut-o pe Larisa, fosta soție?”

În promo-ul show-ului, acesta a mărturisit că amândoi săreau la bătaie: „A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viața mea de care nu sunt mândru”, relatează Playtech.

Detalii despre agresiunea din 2019

Presa a scris fără încetare în 2019 despre agresiunile din fosta familie Drăgulescu, după ce gimnastul și-a snopit din nou în bătaie fosta soție, pe Larisa Drăgulescu, de această dată sub ochii copiilor lor. Acesta a mai avut episoade de violență în 2018 și 2013.

„Stabilisem să ne vedem acolo, ca să-mi iau copiii. Urma să plec la Reşiţa, cu trenul. Când ne-am întâlnit faţă în faţă, Marian şi soacră- mea au tăbărât pe mine. Vasilica m-a lovit cu portiera, mi-a cărat palme peste tot şi m-a tras de păr.

Apoi, Marian a venit şi el şi amândoi m-au bătut. M-au făcut c***ă şi mi-au spus să nu mai zic nimic la presă. La doi paşi de noi era Corina Mihai, noua iubită a lui Marian, care se uita ca la spectacol, cum iau omorul. Cum mă prinde, cum mă bate!”, declara femeia în 2018.

Sportivul și-a anunțat retragerea din activitatea competițională în anul 2005, dar a revenit asupra decizie participân la Campionatele Mondiale din 2005 de la Melbourne (Asutralia), unde a reușit să câștige medalia de aur la sărituri. În anul 2010 Federația Română de Gimnastică a hotărât să nu-l includă pe lista participanților la Jocurile Olimpice de la Londra.

loading...