Medic in spital

I-a căzut pielea după ce s-a vaccinat cu Johnson&Johnson

Pielea unui bărbat s-a înroșit, s-a umflat și a căzut după ce a primit vaccinul anti-Covid de la J&J. Medicii cred că ar fi o reacție adversă severă a vaccinului.

Un bărbat din Virginia, în vârstă de 74 de ani, s-a trezit cu o erupție severă pe tot corpul după ce a primit vaccinul anti-Covid de la Johnson&Johnson, scrie Business Insider, citat de Aleph News.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Richard Terrell povestește că a început să prezinte simptome la aproximativ patru zile după ce a primit prima doză de vaccin. Bărbatul a mers la dermatolog, care l-a trimis direct la Camera de Urgenţă, unde doctorii au diagnosticat simptomele ca fiind un efect advers rar al vaccinului Johnson&Johnson.

„Am început să simt un disconfort la subraț. Câteva zile mai târziu am început să am mâncărimi. Pielea s-a umflat și s-a înroșit”, a spus Terrell pentru WRIC.

Bărbatul spune că roşeaţa a fost mult mai extinsă şi a evoluat până când pielea a început să cadă.

Unul dintre medicii dermatologi ai lui Terrell, dr. Fnu Nutan, a declarat pentru WRIC TV că specialiștii au stabilit că vaccinul a provocat o reacție adversă „extrem de rară”. În același timp, dermatologul spune că experiența lui Terrell nu ar trebui să-i împiedice pe alții să se imunizeze cu Johnson & Johnson, despre care Administraţia SUA pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a spus că este sigur și eficient.

Vezi şi

Centrele de vaccinare vor fi obligate să afișeze public tipul de vaccin folosit

Din 1 aprilie, orice persoană care îşi va face programare într-un centru de programare sau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...