Apeluri video de grup, funcţia cu care Telegram vrea să detroneze Whatsapp

Telegram încearcă să nu se lase mai prejos decât concurența, WhatsApp, și să-și atragă mai mulți utilizatori. Iată ce funcție nouă va avea aplicația de mesagerie de luna viitoare.

Începând de luna viitoare, utilizatorii Telegram vor putea intra împreună în apeluri video de grup, scrie Playtech.

Potrivit CEO-ului Telegram Pavel Durov, instrumentul va include caracteristicile tipice pe care le-ai găsi într-un serviciu de videoconferință, cum ar fi anularea zgomotului și partajarea ecranului, împreună cu suportul mobil, desktop și tabletă.

Compania va adăuga propria sa caracteristică de siguranță și la apelurile video de grup. Apelurile vor avea viteza și criptarea pe care utilizatorii le așteaptă de la platformă, a scris Durov.

Telegram acceptă deja apeluri video one-to-one, precum și chat-uri vocale de grup. Totuși, este o adăugire care va oferi Telegramului o popularitate mai mare având acum caracteristici precum Zoom, WhatsApp, Messenger Rooms și așa mai departe.

Serviciul de mesagerie adaugă apelurile video de grup mai târziu decât mulți dintre rivalii săi în spațiul de mesagerie. Telegram a declarat cu exact un an în urmă, odată cu apariția pandemiei, că va introduce această funcție cândva în 2020. Chiar dacă apelurile video de grup au sosit mai târziu decât era planificat, funcția ar putea fi o actualizare binevenită pentru mulți utilizatori de Telegram.

Ce aduce nou Telegram utilizatorilor și nu poți avea pe WhatsApp

Cu miliarde de utilizatori în interaga lume, WhatsApp ar putea fi detronată de concurență în acest an, pentru că îi lipsește o funcție foarte interactivă, pe care o altă platforma de socializare a lansat-o de curând.

Este vorba despre cea mai recentă mișcare pe care a făcut-o Telegram. Compania a adus îmbunătățiri majore caracteristicii Voice Chat, lansată utilizatorilor la sfârșitul anului trecut .

Noua versiune, pe care Telegram o numește Voice Chats 2.0, extinde compatibilitatea cu Voice Chat la canale și introduce câteva funcții noi pentru a îmbunătăți experiența Voice Chat.

Vezi și

Descoperire incredibilă. Ce se află în CENTRUL Pământului

Oamenii de ştiinţă se întreabă de mult timp ce se află în centrul Pământului, iar …