Elana Udrea a belstemat-o pe judecătoarea care a trimis-o 8 ani după gratii: ”O blestem să simtă copiii ei ce simt copiii mei”

Elena Udrea a avut un derapaj fără precedent la adresa judecătoarei care a condamnat-o azi la 8 ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. ”O blestem să simtă copiii ei ce simt copiii mei”, a spus Udrea la Antena 3, potrivit jurnalistei Mihaela Bîrzilă de la acest post, relatează G4Media.

”Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte”, a declarat Elena Udrea la Antena 3. Udrea a contestat condamnarea primită în primă instanță: ”Cum să dai 8 ani pentru așa ceva? Am omorât pe cineva? Dacă dăm pentru crime și violuri 5-7 ani, am ajuns să dăm pentru corupție 8 ani?”. ”Unde să mai fug? Italia a schimbat legea, nu mai ia în considerare executarea pedepselor primite în alta țară”, a mai spus Udrea. ”Numai Dumnezeu mai poate face ceva cu justiția din România!”, a mai spus fosta consilieră a lui Traian Băsescu.

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată, de Curtea de Apel Bucureşti, la opt ani de închisoare cu executare. Ea a primit pedepse cuprinse între 3 şi 6 ani, pentru două fapte de instigare la luare de mită şi cinci infracţiuni de spălare a banilor.

Vezi și

Ultima conversație purtată de Alexei Navalnîi cu fiica lui, înainte să fie arestat. „L-am îmbrățișat și mi-a spus: …”

Alexei Navalnîi s-a stins din viață la data de 16 februarie 2024, într-un lagăr din …