Cele mai tari păcăleli pe care le poți face de 1 aprilie 2021. Idei de farse pentru Ziua Păcălelilor

Cele mai tari păcăleli de 1 aprilie. Farse pe care să le faci de Ziua Păcălelilor:

Farse pe care să le faci de Ziua Păcălelilor iubitei sau iubitului tău, colegilor şi prietenilor.

Coase șosetele de mână sau la mașină. Sau pune-le puțină făină în ele. Cineva tot se va bucura de farsa ta.

Umple holul casei cu pahare goale de plastic.

Poți scrie ceva cu ele dacă tot ai de aranjat.

Pune colorant alimentar pe robinetul de apă. Nimeni nu-și dorește dimineața să se spele cu apă roșie, galbenă, albastră…

Dă cu lac de unghii pe săpunul de mâini.

Lipește ochișori pe toate produsele din frigider, astfel că cine îl va deschide va avea impresia să toate alimentele se holbează la el.

Oferă-te să pregătești micul dejun. Prepară ouă prăjite din iaurt, în loc de albuș, și jumătate de caisă din compot, în loc de gălbenuş.

Cele mai frumoase citate despre primăvară. Gânduri curate despre cel mai frumos anotimp

Învelește mașina unui coleg cu ziare sau hârtie igienică. Încearcă să faci asta în timpul zilei, chiar dacă vor fi trecători. Pariez că toți vor râde de ceea ce aveți de gând să faceți.

Pune-ți o colega să iți sune prietenă și să se dea drept actuala prietenă.

Cumpără o pungă de chipsuri, de preferat una cât mai mare. Toarnă piper măcinat peste chipsuri încercând să agiți punga în așa fel încât să nu verși conținutul. Mergi la colegii de clasă și servește-i insistent.

Lipește cu superglue o monedă pe stradă sau în general într-un loc pe unde trec mulți oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape și privește cum își rup unghiile încercând să ridice moneda.

Cele mai tari păcăleli de 1 aprilie. Farse pentru prieteni

Cumpără 3 șoareci sau orice alte 3 animale de plus, bineînțeles, să fie cât mai mici și numerotează-le cu numerele 1, 2 și 4. Ascundeți-le în camera prietenului/prietenei căruia vreți să îi faceți farsa. Probabil va dați seama că odată ce a găsit cele trei animăluţe, îl vă caută înnebunit/înnebunită pe cel cu numărul 3, care de fapt nu există.

Adaugă în cutia de lapte puțin colorant alimentar. Nu e dăunător în nici un fel dar surpriza o să fie foarte colorată.

Aduna cât mai multe ceasuri și fixează-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot în camera victimei.

Poţi pregăti o scrisoare, eventual cu ajutorul Photoshop, prin care să-ţi anunţi amicii că au fost deconectați de la rețeaua de electricitate pentru următoarele luni.

De asemenea, poți prepara o băutură carbogazoasă falsă. Ai nevoie de o sticlă goală și sos de soia, pe care să-l amesteci cu apă minerală carbogazificata sau o răcoritoare cu aspect transparent. Amestecate, cele două vor avea aspect de cola, dar un gust foarte sărat.

Cele mai tari păcăleli de 1 aprilie. Farse pentru iubit sau iubită

Spune-i iubitului tău că eşti însărcinată şi că este necesar să vă căsătoriţi de urgenţă pentru ca copilul să poarte numele tatălui.

Dă-i un mesaj iubitei sau iubitului tău în care îi spui că vrei să vă despărţiţi fiindcă ai găsit pe altcineva care te împlineşte.

Sună-ţi iubitul sau iubita şi spune-i că unul din părinţii tăi se va muta cu voi pentru o perioadă de timp nedeterminată, fiindcă are de rezolvat nişte probleme în oraş.

Spune-i iubitului sau iubitei tale că nu îl/ o mai iubeşti şi că vrei ca relaţia voastră să ia o pauză. Ca să fii convingător, aşteaptă-l cu bagajul făcut la uşă.

Pune-i iubitului sau iubitei tale sare în cafea sau zahăr în mâncare.

Cele mai tari păcăleli de 1 aprilie. Mesaje amuzante

Vezi mai jos câteva mesaje pe care le poţi trimite celor apropiaţi. Ai grijă ca persoana în cauză să guste gluma şi să nu se supere pe tine.

Un studiu a demonstrat că toţi proștii utilizează degetul mare când citesc un mesaj pe telefon. Acum e prea târziu să încerci să schimbi degetul! Să ai un 1 Aprilie plin de haz!

Un studiu arată că nu îți poţi atinge buza de jos cu limba… Realitatea este că după citirea acestui mesaj, 99/100 idioți încearcă asta.

Aceasta telegramă, este telegramă, o telegramă, grozavă telegramă, oportunitate telegramă, pentru telegramă, a tine telegramă, un telegramă, idiot telegramă, ocupat telegramă, pentru telegramă, 20 telegramă, secunde telegramă! … Acum citește mesajul fără cuvântul „telegramă”.

Iubitul meu drag, doresc să-ți dau o veste: SUNT ÎNSĂRCINATĂ cu noi atribuții la serviciu. Sper să-mi dea și mărire de salariu!

Am auzit la știri că au găsit cadavrul unui tip burtos, urât cu spume și nu prea dotat Te rog, zi-mi că eşti în regulă!

Vezi şi

Top 10 cele mai tari păcăleli de 1 aprilie în presă

Jurnaliștii le-au întins multe capcane cititorilor de-a lungul timpului de 1 aprilie. Iată un Top …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...