Foto: cnn.com

”Mă omoram cu băutura!” Mesaj dramatic al lui Anthony Hopkins, după 45 de ani fără alcool

Actorul Anthony Hopkins sărbătoreşte 45 de ani fără alcool pe reţelele de socializare. Într-o postare pe Twitter, acesta încurajează tinerii care se luptă cu diferite dependenţe. Celebrul actor împlineşte 83 de ani.

Actorul britanic a publicat un mesaj optimist si emoţionant totodata adresat tinerilor afectaţi de alcoolism sau de abuzul de substanţe pe care îi îndeamnă să fie puternici.

În înregistrarea video acesta povesteşte că a avut şi zile mai proaste şi că în urmă cu 45 de ani a avut o revelaţie în timp ce se afla spre dezastru în urma căreia a ales să trăiască si să lupte, relatează Aleph News.

”Acum 45 de ani, am realizat că mă îndreptam spre dezastru. Mă omoram cu băutura… Mi-am transmis un mesaj, un gând: Vrei să trăiești sau să mori?” a povestit actorul.

Hopkins a descris anul 2020 ca fiind unul îndurerat şi trist pentru mulţi oameni, dar spune că anul ce urmează ar putea fi cel mai bun.

„Astăzi este mâine despre care erai atât de îngrijorat ieri. Voi, tinerii, rezistați! Nu renunțați, continuați să luptați, fiți îndrăzneți și forțe mărețe vă vor veni în ajutor”, a spus actorul.

Vezi şi

O tânără s-a spânzurat într-o pădure. A luat-o razna după ce a combinat cocaina cu alcool

După o noapte de consum de alcool şi cocaină, Katrina Fell a suferit un episod …

loading...