Ofertă de 100 de milioane de dolari pentru Donald Trump să își scrie biografia

Cărţile despre actualul preşedinte al Statelor Unite au fost bestseller-uri în ultimii patru ani. Acum, că Donald Trump pare să-şi fi încheiat socotelile cu Casa Albă, întrebarea care stă pe buzele tuturor este „Cine-i publică biografia?”. Cu 70 de milioane de votanţi, succesul pentru povestea lui Trump pare garantat, scrie Mediafax.

New York Post speculează că Donald Trump ar fi semnat deja un contract de 100 de milioane de dolari pentru o carte şi pentru apariţii TV. E vorba de cartea care descrie perioada petrecută de acesta la Casa Albă. Trump nu a confirmat încă nimic şi e în continuare bombardat cu oferte.

De dragul comparaţiei, Barack şi Michelle Obama au semnat un contract de publicare în valoare de 60 de milioane de dolari cu Penguin după ce au părăsit Casa Albă. Obama urmează să-şi lanseze biografia, ‘A Promised Land’, pe 17 noiembrie. Cele 768 de pagini descriu începuturile vieţii sale politice şi vor avea parte şi de o continuare. Şi alţi preşedinţi americani au făcut bani frumoşi de pe urma cărţilor publicate după ce au părăsit Casa Albă. Bill Clinton a luat 15 milioane de dolari pentru biografia sa iar George W. Bush 10 milioane.

Trump şi-a publicat memoriile în cartea The Art Of The Deal, din 1987, însă atunci l-a folosit pe Tony Schwartz să scrie în numele său. Schwarz a spus apoi: “Mă îndoiesc că Trump a citit vreo carte cap-coadă în viaţa lui de adult.”

Vezi şi

Doctoru Fauci cere Chinei să facă prezinte dosarele medicale ale angajaţilor din laboratorul Wuhan

Dr. Anthony Fauci solicită Chinei să pună la dispoziţie dosarele angajaţilor din laboratorul Wuhan. Expertul …

loading...