Foto: presasm.ro

Jaf ca-n fime la o bancă din București. Hoțul a amenințat casiera printr-un bilețel şi a fugit cu 10.000 de lei – FOTO+VIDEO

Un bărbat a ameninţat, marţi dimineaţa, casiera unei unităţi bancare din sectorul 2 al Capitalei şi a fugit cu 10.000 de lei. Poliţiştii îl caută pe suspect, anunță Mediafax.

Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică.

„Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenţie se aflau doar angajaţi. Nicio persoană nu a fost rănită”, susţin poliţiştii.

Pe bilețelul înmânat caierei de hoț scria „Ai zece secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformez ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”

Foto: Libertatea

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei în vederea identificării bărbatului şi recuperării prejudiciului.

Vezi şi

Poliţist înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Bucureşti. Atacul a fost transmis LIVE pe Facebook de agresor – VIDEO

Un bărbat a intrat în curtea unei secţii de Poliţie şi a atacat cu un …

loading...