Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images via fox5dc.com

Actorul din „Black Panther”, desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă” de revista People – VIDEO

Actorul american Michael B. Jordan, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a fost desemnat de revista People drept „cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2020, informează Reuters, notând că este al treilea an la rând când o vedetă de culoare câştigă acest titlu.

Actorul de 33 de ani, celibatar, a declarat că titlul i-a dat „un sentiment bun”. „Este un club din care merită să faci parte”, a mărturisit el într-un interviu pentru revista People, potrivit Agerpres.

Jordan şi-a început cariera de actor în copilărie în emisiuni TV ca „All My Children” şi a devenit cunoscut odată cu drama socială „Fruitvale Station” (2013).

În 2015, el jucat în sequel-ul „Rocky” „Creed”, iar trei ani mai târziu l-a interpretat pe Erik Killmonger în „Black Panther”.

Jordan, al cărui titlu de „cel mai mai sexy bărbat în viaţă” a fost anunţat la emisiunea TV „Jimmy Kimmel Live!”, îi succede celebrului cântăreţ John Legend, care obţinuse titlul în 2019.

Actorul s-a remarcat de asemenea ca una dintre vocile care au cerut o mai mare diversitate la Hollywood. În 2018, compania sa de producţie a fost prima care a adoptat public aşa-numita „inclusion rider”, clauza pe care actorii şi regizorii o pot insera în contracte pentru a determina studiourile să angajeze mai multe femei, persoane aparţinând minorităţilor sexuale, persoane cu dizabilităţi sau de alte rase.

La începutul acestui an, la apogeul protestelor „Black Lives Matter”, Jordan a făcut echipă cu organizaţia non-profit Color of Change şi a lansat o iniţiativă care indică moduri concrete prin care Hollywood-ul ar putea investi în subiecte de film cu persoane de culoare şi conţinut anti-rasist.

Vezi şi

John Legend a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2019, de revista People – VIDEO

Cântăreţul american John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat „cel mai …

loading...