Foto: captura video

VIDEO | Scandal la moaștele Sfintei Parascheva. Oamenii au strigat ”Rușine, Arafat!”

A ieșit scandal marți noaptea, între jandarmi și credincioșii adunați la moaștele Sfintei Parascheva, la Iași. Aceștia le-au cerut oamenilor de ordine să le spună ce lege încalcă. Aceștia au mai cerut jandarmilor să-i lase să pătrundă și în zona delimitată.

Scenele au fost filmate și puse pe rețeaua de socializare, iar internauții au avut reacții contra forțelor de ordine, dar și a autorităților. ”Rușine, Arafat”, se aude, la un moment dat, pe înregistrare, dar și îndemnuri, de la unii credincioși, către o discuție pașnică: ”Nu avem violențe aici, potoliți-vă!”, relatează Cancan.

Din imaginile video se poate observa cum credincioșii se arată revoltați că sunt filmați de către jandarmi și poartă discuții în contradictoriu. „Să ne spuneți legea pe care o încălcăm”, se aude pe înregistrare. „Trebuie să apărați poporul”, mai spun credincioșii. „Da, suntem urmariti de zici că suntem pericolul public numărul 1. Aseară l-am prins pe un securist cum se tot plimba și ne poza și filma! I-am zis că, dacă îl mai prind o dată, va primi ce merită! V-am spus că este Statul bolșevico-fascist! Gestapoul pe urmele patrioților! Acum înțelegeți de ce poporul trebuie să se trezească? Acum întelegeți că nu vor să ne recuperăm țara? Suntem conduși de fasciști! Ăsta este adevărul!”, a spus Diana Iovanovici Șoșoacă, o credincioasă aflată la Iași, care a și filmat scandalul și l-a urcat pe Facebook.

Vezi şi

LIVE: Senatorii și deputații dezbat acum eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a decis, miercuri, să dezbată şi să voteze …

loading...