LISTA COMPLETĂ a candidaţilor PNL la alegerile parlamentare 2020, județ cu județ

Listele PNL pentru alegerile parlamentare din 2020 finalizate cuprind majoritatea miniştrilor, cu excepţia lui Marcel Boloş – ministrul Fondurilor Europene – „liberal dar şi preot misionar, preferă să slujească” şi a ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu – „care este diplomat, nici nu am discutat”, potrivit lui Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidaţilor PNL din Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finanţelor Florin Cîţu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Pe primele locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor la Bucureşti se află: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Daniela Nicolescu, Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Alexandru Moraru, Violeta Vijulie.

Pe primele locuri pe lista pentru Senat la Bucureşti se află: Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu, Viorel Tănase, Florin Cătălin Ivan, Dan Meran, Lucreţiu Tudoroiu, Maria Tilea.

Printre alţi candidaţi se mai numără Mara Mareş, Ionuţ Stroe, Violeta Alexandru, Florin Cîţu, Ionel Dancă, Nicolae Ciucă.

PNL nu şi-a fixat un scor electoral, dar la alegerile locale a obţinut primul loc cu puţin peste 30%, urmat la mică distanţă de PSD.

Obiectivul PNL nu este stabilit încă, a afirmat Orban. Acesta nu a spus nici câte locuri eligibile consideră că va obţine PNL în Capitală: „În mod evident, un număr cât mai mare de locuri. Sunt convins că vom obţine un rezultat mult mai bună, încă nu am stabilit un obiectiv, facem evaluări, analize şi în funcţie de asta ne fixăm obiective realizabile”.

Întrebat ce are în plus faţă de contracandidaţii săi direcţi Alexandru Rafila şi Victor Ponta, Orban a răspuns: „Sunt foarte serios implicat în activitatea Bucureştiului, am fost viceprimar general, am participat la realizarea foarte multor proiecte”.

Întrebat, de asemenea, dacă este un plus faptul că e premier, Orban a răspuns: „Sigur că este. Pe de altă parte, cunosc foarte mulţi bucureşteni personal, am fost implicat în campanii directe, numărul meu de telefon este cvasi cunoscut, oricine poate să comunice cu mine”.

IATĂ AICI LISTA COMPLETĂ A CANDIDAŢILOR PNL PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE 2020:

Candidaturi Alegeri Parlame… by Mediafax.ro

Vezi şi

Ludovic Orban: Cine vede o secţie de ATI şi-ar pune masca şi noaptea. STARE DE URGENȚĂ, posibil după alegeri

Premierul Ludovic Orban a anunţat marți, după vizita la Ministerul Sănătăţii, creşterea numărului de locuri …

loading...