Cât te va costa să îți faci vaccinul anti-Covid-19

Vaccinul împotriva COVID-19 va costa între 5 și 15 euro, a aunțat Comisia Europeană. Primele doze de vaccin ar urma să ajungă în luna decembrie. România a comandat 10 milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19, relatează Aleph News.

Cât ești dispus să dai ca să scapi de grija noului coronavirus? Dacă se face voia Uniunii Europene, nu te va costa prea mult.

Prețul viitorului vaccin ar trebui să fie între 5 și 15 euro, a spus directorul general adjunct al Comisiei Europene. Costul a fost gândit așa ca oricine de pe continent să se poată imuniza.

Primele doze ar urma să ajungă la oameni în decembrie. Uniunea Europeană a semnat un acord pentru 300 de milioane de doze cu producătorul vaccinului Oxford. România va primi 10 milioane. Prima tranșă, de 1,2 milioane de doze de vaccin, va fi rezervată profesorilor și cadrelor medicale, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Vezi şi

Testarea vaccinului anti-Covid dezvoltat de Universitatea Oxford şi AstraZeneca, suspendată după ce un participant s-a îmbolnăvit

Studiile clinice finale pentru un vaccin coronavirus, dezvoltate de AstraZeneca şi Universitatea Oxford, au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...