Vicepremierul Belgiei s-a chinuit să-şi pună masca – VIDEO AMUZANT

  • Vicepremierul Belgiei, pus la încercare. Koen Geens a reuşit cu greu să îşi pună masca de protecţie, în timpul unei vizite oficiale.
  • Opoziţia a profitat de ocazie şi i-a reproşat că la fel de bine s-a descurcat şi în gestionarea crizei coronavirus.
  • Autoarea seriei Harry Potter i-a luat apărarea. Spune că şi ea ar păţi acelaşi lucru, dacă s-ar afla în faţa camerelor de filmat.

Să porţi mască se poate dovedi o adevărată provocare. Vicepremierul Belgiei a simţit-o pe pielea lui. El s-a chinuit ceva să îşi pună masca de protecţie în timpul unei vizite oficiale. “Cred că am urechile prea mari”, a glumit demnitarul belgian, potrivit Mediafax.

Opozanţii nu au ratat momentul şi spun că este o ilustrare perfectă a modului cum guvernul a gestionat criza decalnşată de epidemie de coronavirus. Belgia este printre statele europene cele mai afectate. Ţara are aproape 50.000 de îmbolnăviri şi peste 7.700 de morţi. Măştile de protecţie le-au dat bătăi de cap şi altor politicieni. Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, într-unul din rarele momente când a purtat mască, s-a chinuit ceva să şi-o pună pe faţă. Prin aceeaşi provocare a trecut şi omologul său din Africa de Sud.

Vezi şi

Cum să crești șansele de a evita coronavirusul. Noile prevederi din Ghidul CDC

Noul ghid CDC (Center for Desease Control) din SUA spune că masca te protejează şi …

loading...