O tânără din Botoşani a fost aleasă „Cea mai frumoasă şoferiţă de camion din România”

În urma unui concurs desfăşurat pe Facebook de una dintre paginile dedicate comunităţii şoferilor români, utilizatorii au decis că cea mai frumoasă şoferiţă de camion din România este o tânără din Botoşani.

Mălina Elena Ghileschi, în vârstă de 22 de ani, este originară din Botoşani şi deţine permis de conducere pentru categoriile C şi E precum şi atestatul pentru transportul de marfă, relatează Monitorul de Botoşani, citat de Mediafax.

Poza tinerei a strâns peste 3500 de like-uri şi astfel a devenit câştigătoarea concursului „Cea mai frumoasă şoferiţă.”

„Sunt foarte puţini oameni în branşa asta care susţin acest fenomen feminin apărut la nivel de procent semnificativ în ultimii ani. Aceste tinere, pe lângă faptul că înfrumuseţează spaţiile pe care le împărţim cu toţii, creează şi un fel de ambiţie în jurul lor, o ambiţie a celorlalţi de a se comporta mai frumos, de a vorbi mai civilizat şi de a se manifesta mai profesionist. A fost o încercare de promovare a colegelor noastre, care, pe lângă frumuseţe sunt şi bune profesioniste.” a declarat organizatorul concursului Ilie Matei.

Mădălina Ghilenschi este şoferiţă din ianuarie 2019, călătoreşte mult în afara României şi se declară pasionată de maşini din copilărie:„Pentru că am o pasiune aparte pentru maşinile de mare tonaj, am reuşit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie şi sper să am parte de mulţi kilometri fără evenimente neplăcute” a afirmat tânăra botoşăneancă.

loading...