Brad Pitt, la petrecerea de Crăciun dată de Jennifer Aniston – VIDEO, FOTO

Actriţa americană Jennifer Aniston l-a invitat, în weekend, pe primul ei soţ, Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, la petrecerea ei anuală de împodobire a bradului de Crăciun, arată revista People, citată de Mediafax.

Foto: RMBI/BACKGRID

Actriţa, în vârstă de 50 de ani, a ţinut sâmbătă petrecerea anuală de împodobire a pomului de Crăciun, unde a invitat o serie de vedete, printre ele aflându-se şi fostul său soţ.

„S-au întâlnit de mai multe ori de la ziua ei de naştere şi păstrează o strânsă relaţie de prietenie”, a spus o sursă apropiată fostului cuplu.

Gwyneth Paltrow, Kate Hudson şi Jimmy Kimmel s-au aflat, la rândul lor, printre cei pe care Jennifer i-a invitat la petrecerea ţinută în casa ei de vacanţă.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, dar s-au separat în 2016 şi sunt în curs de divorţ.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer. Anul trecut, în februarie, Jennifer Aniston şi actorul Justin Theroux au anunţat că s-au despărţit, după un mariaj care a durat patru ani.

Brad Pitt a participat şi la petrecerea ţinută cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a lui Jennifer Aniston, în februarie.

Vezi şi

Paradox românesc: Cheful de distracţie, mai puternic decât frica de COVID-19

După atâtea luni de izolare şi restricţii, cu greu îţi mai vine să stai în …

loading...