Revista People a desemnat vedetele cel mai bine îmbrăcate în 2019 – FOTO

Actriţa de origine indiană Priyanka Chopra şi soţul acesteia, starul pop Nick Jonas, ocupă primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate celebrităţi din 2019 realizat de revista People, fiind şi primul cuplu din istoria publicaţiei onorat cu un astfel de titlu, potrivit Reuters, preluat de Mediafax.

Chopra, câştigătoare, în anul 2000, a titlului de Miss World şi devenită o celebritate a Hollywood-ului şi Bollywood-ului, şi Jonas, în vârstă de 26 de ani, ocupă prima poziţie în topul celor mai bine bine îmbrăcate vedete.

În top au mai fost incluşi actorul Billy Porter, jucătoarea de tenis Serena Williams, dar şi vedete consacrate pentru stilul lor vestimentar, precum Jennifer Lopez, Lady Gaga şi Celine Dion.

„Aceasta este pentru prima dată când avem un bărbat sau un cuplu pe prima poziţie a topului celor mai bine îmbrăcate vedete. Chiar am simţit că cei doi au meritat să ajungă aici”, a declarat pentru Reuters Andrea Lavinthal, unul dintre managerii revistei People.

Nick Jonas şi Priyanka Chopra, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în anul 2018.

Chopra este prima vedetă de origine indiană care a primit un rol principal într-un serial american, aceasta făcând parte din distribuţia seriei „Quantico”.

Topul People al celor mai bine îmbrăcate vedete pe 2019 este format, în ordine, din Priyanka Chopra şi Nick Jonas, Celine Dion, Jennifer Lopez, Zendaya, Lady Gaga, Serena Williams, Billy Porter, Kacey Musgraves, Regina King, Gemma Chan.

Anul trecut, prima poziţie în acest top a fost ocupată de ducesa Meghan de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii.

Vezi și

Povestea băiatului care și-a părăsit părinții și trăieşte prin trenuri. Cum cheltuie 9.000 de euro pe an

Un băiat trăieşte prin trenuri şi cheltuieşte 9.000 de euro pe an: „Mi-am părăsit părinţii …