Heidi Klum şi Tom Kaulitz | Foto: Mike Marsland/WireImage

Heidi Klum, nuntă pe un iaht de lux. Soţul e cu 15 ani mai tânăr – FOTO

Modelul german Heidi Klum, în vârstă de 46 de ani, şi muzicianul Tom Kaulitz, în vârstă de 29 de ani, chitarist al trupei Tokio Hotel, şi-au organizat nunta sâmbătă, pe un iaht de lux ancorat lângă insula italiană Capri, după ce s-au căsătorit în secret în luna februarie, potrivit contactmusic.net, preluat de Mediafax.

La eveniment, care a avut loc pe iahtul Christina O, ce i-a aparţinut pe vremuri omului de afaceri Aristotel Onassis, au participat membri ai familiei şi prieteni.

Mireasa a purtat o rochie cu umerii goi şi mâneci bufante detaşabile şi un voal, iar mirele a optat pentru un costum bej şi o cămaşă albastră.

Heidi şi Tom s-au căsătorit în secret pe 22 februarie, când au împlinit un an de relaţie şi au dezvăluit acest lucru abia luna trecută.

Heidi Klum a mai fost căsătorită cu cântăreţul Seal, iar cei doi s-au despărţit în 2012, după un mariaj de şapte ani.

Klum şi Seal au împreună trei copii, Henry, născut în 2005, Johan, născut în 2006, şi Lou, născută în 2009. Modelul mai are o fiică, Leni, născută în mai 2004, din relaţia cu Flavio Briatore, directorul echipei de Formula 1 a Renault, pe care a crescut-o împreună cu Seal.

Tom Kaulitz a fost căsătorit cu modelul german Ria Sommerfeld, din 2011 până în 2016.

Vezi şi

Matrix revine cu al patrulea film din serie. Keanu Reeves, în rolul lui Neo

După 20 de ani de la debutul său în rolul Neo în primul lungmetraj „Matrix”, …