Foto: ANGELA WEISS/AFP/Getty Images

Dwayne „The Rock” Johnson s-a căsătorit. Actorul a postat pe Instagram imagini de la nuntă – FOTO

Actorul şi fostul wrestler profesionist american Dwayne „The Rock” Johnson s-a căsătorit cu iubita sa, Lauren Hashian, după o relaţie de 12 ani, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Nunta a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, într-un decor romantic din Hawaii, iar imagini de la eveniment au fost publicate chiar de starul hollywoodian pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We do. August 18th, 2019. Hawaii. Pōmaikaʻi (blessed) @laurenhashianofficial❤️ @hhgarcia41📸

O postare distribuită de therock (@therock) pe

Iniţial, nunta fusese programată în primăvara anului trecut, dar a fost amânată după ce Lauren a aflat că este însărcinată.

Cei doi au doi copii împreună, Tiana, în vârstă de 15 luni, şi Jasmine Lia, în vârstă de trei ani.

Johnson, în vârstă de 47 de ani, mai are o fiică în vârstă de 18 ani, Simone, cu fosta sa soţie, Dany Garcia, cu care a fost căsătorit în perioada 1997 – 2007.

Actorul şi fostul wrestler profesionist Dwayne „The Rock” Johnson, devenit star la Hollywood, a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2016.

Dwayne Johnson a devenit în ultimii ani unul dintre actorii care figurează pe lista celebrităţilor cu cele mai mari încasări la Hollywood, în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei „Furios şi iute”. Actorul s-a remarcat şi în alte filme de succes, precum „Mumia revine/ The Mummy Returns”, „Dă-te mare şi tare!/ Be Cool”, „Plan de joc/ The Game Plan”, „Zâna Măseluţă/ Tooth Fairy”, „Călătoria 2: Insula misterioasă/ Journey 2: The Mysterious Island”, „Trage tare şi te scoţi/ Pain & Gain”, ” G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation” şi „Hercules”.

Vezi şi

Ce postează vedetele pe timpul cornavirusului. Nu toţi fanii sunt mulţumiţi – FOTO, VIDEO

Pandemia cauzată de noul coronavirus îi aduce pe fani mult mai aproape de celebrităţi într-o …

loading...