Rareş Bogdan: „Ce vă dezvălui acum e doar că jucăm tare”

Rareş Bogdan, liderul delegaţiei parlamentarilor români din PPE, a transmis primele impressii de la Strasbourg, unde a început astăzi sesiunea plenară constitutivă a Parlamentului European.

„Un moment solemn, dar nu de asta vă dau de știre. Ci deoarece am descoperit zilele astea că liberalii români au făcut aici lucruri despre care nu s-a auzit în țară. Bune!!!! Numai că, prinși cu activitățile curente (și credeți-mă, nu e cum se spune, nu se taie frunză la câini) au uitat să se și laude. De pildă, Cristi Bușoi a avut un proiect care a salvat, pur și simplu, prețul medicamentelor din România de la explozie. Nu doar liberalii, tot grupul afiliat PPE a avut rezultate. Citesc zilele astea un dosar despre câteva drepturi obținute de români datorită colegilor mei și vi le aduc la cunoștință. Sunt realmente bucuros”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

„Ok, să vă spun ce e în perioada 2-4 iulie”, a continuat liberalul. „Teoretic, alegem președintele, 14 vicepreședinți și 5 chestori. Ar mai urma să decidem numărul de membri ai comisiilor și sub-comisiilor permanente. Ce vă dezvălui acum e doar că jucăm tare, pentru că avem câteva obligații față de români. De fapt, una singură: România în primul rând!„, a afirmat Rareş Bogdan.

Vezi şi

Guvernul Dăncilă, răsturnat în Parlament. „Mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis””

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, de Parlament. S-au înregistrat 238 de …