Rareş Bogdan: „Vă aştept la luptă. PSD va suferi cea mai groaznică înfrângere din istoria sa”

Partidul Naţional Liberal a depus, la Bicroul Electoral Central, listele cu 1.405.760 de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile europarlamentare.

Rareş Bogdan, cel care deschide lista de candidaţi ai PNL, a anunţat că „pe 26 vom fi împreună după o campanie extrem de grea, dar vom fi câștigători”.

„Țineți minte, și îi rog pe toți cei care mai au vreo urmă de îndoială, România va sta în primul rând, iar România va da semnalul, începând de pe 26, de la ora 21.00, că dreapta se întoarce la putere pentru că stânga, în această țară, a pus-o în genunchi! Dragii mei, nimic nu se poate face în lumea aceasta fără ajutorul Bunului Dumnezeu! Cu stânga nu poți să-ți faci nici măcar cruce. Crucea se face cu mâna dreapta. Dreapta va aduce bunăstare, iar Partidul Național Liberal va fi exact pilonul central al unei viitoare coaliții care va câștiga, prin candidatul la prezidențiale, Klaus Iohannis, alegerile prezidențiale, apoi alegerile locale și fără nicio problemă, cu o majoritate covârșitoare, alegerile parlamentare”,a  spu candidatul PNL, care a prevestit o înfrângere pentru PSD:

„Vă aștept la luptă, iar dacă eu am intrat în această luptă, fiți cât se poate de siguri că am intrat pentru a câștiga. Vom câștiga alegerile, iar PSD va suferi cea mai groaznică înfrângere din istoria sa. Țineți minte un lucru! Puteți! Putem! Și nu uitați să iubiți România în fiecare zi! O Românie care va sta în primul rând, în cea mai puternică familie europeană, cu un partid respectat care are parteneriate cu cei mai puternici din Europa”, a afirmat Rareș Bogdan.

Vezi şi

Liga vicepremierului Salvini a câştigat alegerile europarlamentare din Italia

Partidul de extremă-dreaptă Liga, condus de vicepremierul Matteo Salvini, s-a clasat pe primul loc în …