Katy Perry şi actorul Orlando Bloom s-au logodit de Valentine’s Day – FOTO

Cântăreaţa americană a publicat pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram o fotografie cu ea şi iubitul ei britanic, având în fundal multe baloane roşii în formă de inimă. În prim planul imaginii se poate vedea un spectaculos inel – din aur, cu diamant roz – pe degetul dedicat de obicei bijuteriilor cu care se oficializează logodna, relatează Mediafax.

Imaginea a fost distribuită şi de Bloom pe contul său de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

full bloom

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry) pe

Aceasta ar fi a doua nuntă pentru cântăreaţa în vârstă de 34 de ani, care a mai fost căsătorită cu actorul de comedie britanic Russell Brand, din 2010 până în 2012.

Bloom, în vârstă de 42 de ani, s-a despărţit în 2013 de top-modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu în vârstă de 8 ani, Flynn.

Bloom şi Perry s-au despărţit în 2017, dar şi-au reluat relaţia în primăvara anului trecut.

Katy Perry, care s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe în 2018 realizat de Forbes, este celebră pentru piese precum „Teenage dream”, „Firework”, „California Gurls”, „E.T.”, „Hot N Cold” şi „I Kissed a Girl”.

Orlando Bloom a putut fi văzut în filme precum „Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down” (2001), „Troia/ Troy” (2004), „Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven” (2005) şi „Cei trei muschetari/ The Three Musketeers” (2011). El este cunoscut mai ales pentru rolul elfului Legolas din trilogiile „Stăpânul inelelor” şi „Hobbitul”. Starul britanic a jucat şi în franciza foarte profitabilă „Piraţii din Caraibe”, alături de Johnny Depp.

Vezi şi

Matrix revine cu al patrulea film din serie. Keanu Reeves, în rolul lui Neo

După 20 de ani de la debutul său în rolul Neo în primul lungmetraj „Matrix”, …