Preşedintele Trump, fast-food party la Casa Albă. Hamburgeri de la McDonald’s, serviţi pe platouri de argint – VIDEO

Preşedintele american Donald Trump a organizat, luni, un ospăţ pe placul său la Casa Albă. Mâncarea „specială”, hamburgeri de la McDonald’s şi alte „delicatese” de la diverse lanţuri de restaurante fast-food, a fost servită pe platouri de argint.

De obicei, bucătarii de la Casa Albă ar fi servit mâncare mult mai elegantă sub privirea serioasă a portretului lui Abraham Lincoln, dar aceştia „se bucură” de zile libere din cauza închiderii guvernului SUA, scrie The Telegraph, citat de Mediafax.

Casa Albă a menţionat că ideea de a servi fast-food a venit chiar de la preşedinte. Acesta s-a bucurat că poate servi „cea mai bună mâncare americană” pentru echipa Clemson Tigers, câştigătorii campionatului universitar de fotbal american.

„Avem pizza, 300 de hamburger, foarte mulţi cartofi prăjiţi şi toate alimentele noastre preferate”, a spus Trump jurnaliştilor, în timp ce un angajat al Casei Albe aprindea lumânări pentru festin.

„Vreau să văd ce mai rămâne, pentru că nu cred că va rămâne foarte multă mâncare”, a spus Trump, înainte ca atleţii, îmbrăcaţi în costume elegante, să intre în încăpere şi să îşi umple farfuriile.

Trump le-a spus jucătorilor după cină că nu ar fi vrut iniţial să amâne cina festivă până după redeschiderea guvernului.

În jur de un sfert din guvernul american este închis de 24 de zile, după ce Trump a continuat să forţeze o promisiune făcută în timpul campaniei electorale. Acesta cere congresului peste cinci miliarde de dolari pentru a finanţa construirea unui zid la frontiera cu Mexic. Democraţii au respins această cerere în repetate rânduri.

Vezi şi

Cine este bărbatul costumat în bizon care a năvălit în Capitoliu: adept al teoriilor conspirației, susținător al lui Trump, legat de mișcarea QAnon

Individul costumat în bizon, poate cea mai exotică apariţie printre protestatari, se numeşte Jake Angelli. …

loading...