După o relaţie tumuloasă, Justin Bieber şi Hailey Baldwin şi-au anunţat nunta

Cântăreţul canadian Justin Bieber şi modelul american Hailey Baldwin, care s-au căsătorit în secret, în septembrie 2018, vor face nunta pe 28 februarie, potrivit covermg.com, citat de Mediafax.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit la New York, în septembrie 2018, la două luni după ce cântăreţul şi-a cerut iubita de soţie.

Informaţia despre căsătorie a fost confirmată de cei doi pe reţeaua de socializare online Instagram, pe 23 noiembrie.

Deocamdată nu se ştie unde va avea loc nunta, dar invitaţiile au fost deja trimise, potrivit unei surse apropiate cuplului.

Bieber şi Baldwin au avut o scurtă relaţie din decembrie 2015 până în ianuarie 2016, după care s-au despărţit şi s-au împăcat în mai anul trecut. În perioada în care au fost despărţiţi, Bieber a avut o relaţie cu cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 şi 2013.

Vezi şi

A apărut prima imagine de la nunta secretă a premierului britanic Boris Johnson cu Carrie Symonds

Boris Johnson şi Carrie Symonds au lansat prima fotografie de la nunta discretă pe care …

loading...