Dieta cu usturoi. Metoda alternativă de a lupta cu kilogramele în plus

Usturoiul are un efect miraculos când vine vorba de scăderea în greutate. Este considerat a fi un bun supresor al apetitului şi stimulează metabolismul să ardă în mod eficient depozitele de grăsime.

Aroma puternică a usturoiului stimulează centrul de saţietate de la nivelul creierului, determinând astfel instalarea mai rapidă a senzaţiei de saţietate, potrivit clickpentrufemei.ro.

Mai exact, usturoiul reduce apetitul alimentar prin creşterea senzitivităţii creierului la leptină-hormonul care reglează metabolismul şi apetitul.

În plus, usturoiul stimulează producţia de norepinefrină, un neurotransmiţător care are rolul de a intensifica metabolismul.

Dieta cu usturoi este una simplă, care nu impune un regim alimentar special. Iată cum se ține:

  • Se iau 8 căței mari de usturoi, se curată, se zdrobesc într-un mojar de lemn sau pe un tocător de lemn, apoi se amestecă cu 250 g miere de albine și 500 ml oțet de mere și se bagă într -un borcan de 800 g, închis cu capac.
  • Compoziția se lasă trei zile la rece , în cămară, amestecandu-se de două- trei ori pe zi, cu o lingură de lemn.
  • După cele trei zile, se ia câte o lingură dimineață și alta seară. Un borcan va ajunge o lună. Când se termină, preparați o cantitate nouă și continuați dieta.

Efectul usturoiului nu daunează stomacului, fiind compensat de cel al mierii. Primele rezultate vizibile apar după o luna de cură de slăbire cu usturoi.

Vezi şi

Theresa May şi-a anunţat în lacrimi demisia: „Regret foarte mult că nu am reuşit să realizez Brexit”

Theresa May a anunţat, vineri dimineaţă, că va demisiona din funcţiile de lider al Partidului …