Katy Perry | foto Larry Busacca/Getty Images

Cea mai bine plătită cântăreaţă în 2018 a câştigat 83 de milioane de dolari

Katy Perry s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite cântăreţe în 2018, realizat de Forbes, cu câştiguri de 83 de milioane de dolari în anul financiar cuprins între iunie 2017 şi iunie 2018. Autoarea hitului „Roar” a câştigat consistenta sumă mai ales din cele 80 de concerte incluse în turneul mondial „Witness”, dar şi ca jurat al emisiunii „American Idol”, relatează Mediafax.

Pe poziţia a doua în acest top se află Taylor Swift, cu câştiguri de 80 de milioane de dolari, mai ales datorită vânzărilor generate de albumul „Reputation”.

Topul 5 este completat de Beyonce (60 de milioane de dolari), Pink (52 de milioane de dolari) şi Lady Gaga (50 de milioane de dolari).

Pe următoarele poziţii se află Jennifer Lopez, cu 47 de milioane de dolari, Rihanna, cu 37,5 milioane de dolari, Helene Fischer, cu 32 de milioane de dolari, Celine Dion, cu 31 de milioane de dolari, şi Britney Spears, cu 30 de milioane de dolari.

Jurnaliştii de la revista Forbes au alcătuit acest clasament pe baza veniturilor obţinute de cântăreţe în perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018, din vânzări de albume, turnee, servicii de streaming şi contracte de publicitate.

Vezi şi

Top 10 ţări în care să trăieşti sănătos. România e doar pe locul 71

România se află pe locul 71 într-un clasament alcătuit în funcţie de indicele sănătăţii populaţiei …

loading...