Dezvăluiri despre relaţia dintre Traian Băsescu şi Elena Udrea. „Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare…”

Adriana Săftoiu, fost consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu, a povestit în cartea sa, „Cronică de Cotroceni”, câteva episoade relevante privind relaţia pe care fostul preşedinte al României o avea cu Elena Udrea.

Adriana Săftoiu a adus în prim-plan un episod petrecut chiar în birocul şefului de la Cotroceni. Unul care a lăsat-o fără replică, dar care a făcut-o să înţeleagă care erau, de fapt, relaţiile preşedintelui cu actuala condamnată în „Gala Bute”, relatează Mediafax.

„Pe la şase seara, m-a chemat la el (n. red – la Traian Băsescu) în birou. Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului”, a povestit Adriana Săftoiu.

O altă scenă povestită de Adriana Săftoiu s-a desfăşurat într-un avion care ducea delegaţia României la un summit găzduit de Polonia, tot cu Elena Udrea în prim-plan:

„Într-o vizită de o zi în Polonia, unde ne-a însoţit şi Gyorgy Frunda, care privea cu o anumită îngăduinţă bustul şefei Cancelariei aşezată în faţa lui în aeronava prezidenţială, Traian Băsescu i-a sugerat cât a putut de discret să încerce ceva mai acoperit. Spaţiul era prea mic ca să nu fie auzită conversaţia. Elena Udrea a mărturisit că nu are bagaj cu ea, fiind o vizită cu întoarcere în aceeaşi zi. Dar, odată ajunşi la sol, a dispărut din delegaţie. A reapărut în cladirea unde avea loc acel summit cu bluza schimbată, purta o helancă. Traian Băsescu nu s-a putut abţine: „Acum ai exagerat cu bluza asta de mănăstire!”. Uneori aveau haz împreună”, se arată în cartea Adrianei Săftoiu.

Vezi şi

Traian Băsescu s-a ales cu un nou dosar penal după ce a mințit că nu a colaborat cu Securitatea

Fostul preşedinte Traian Băsescu este cercetat penal pentru fals în declaraţii cu referire la necolaborarea …

loading...