CUTREMUR LA CASA ALBĂ | Dezvăluiri din interiorul Administrației Tump, în cartea celebrului jurnalist Bob Woodward

Administraţia SUA a criticat marţi o nouă carte a jurnalistului american de investigaţie Bob Woodward, „Fear”, în care acesta susţine că mai mulţi oficiali de la Casa Albă i-ar fi ascuns documente preşedintelui Donald Trump pentru a îl împiedica pe acesta să le semneze, relatează Washington Post, citat de Mediafax.

Cotidianul The Washington Post a publicat marţi mai multe extrase din noua carte a jurnalistului Bob Woodward, care a ajutat la dezvăluirea scandalului Watergate, pe care acesta o va publica pe data de 11 septembrie.

„Cartea lui Woodward a fost deja respinsă şi discreditată de secretarul Apărării James Mattis şi şeful de personal al Casei Albe John Kelly. Citatele lor sunt fraude fabricate, o escrocherie asupra publcului. La fel ca alte poveşti şi citate. Woodward este un agent al democraţilor? Observaţi sincronizarea?” a declarat Donald Trump pe Twitter, sugerând că data publicării cărţii „Fear” a fost aleasă special pentru a afecta alegerile din luna noiembrie.

Secretarul Apărării, Jim Mattis, a numit cartea „ficţiune”, în timp ce purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, Sarah Sanders, susţine că afirmaţiile făcute de Woodward în carte sunt „doar poveşti fabricate, făcute de foşti angajaţi nemulţumiţi”.

Potrivit BBC, în noua sa carte, Woodward susţine că Donald Trump ar fi sugerat asasinarea preşedintelui sirian Bashar al-Assad în urma atacului chimic din luna aprilie.

Jurnalistul american acuză mai mulţi oficiali de la Casa Albă, printre care consilierul economic Gary Cohn, pentru dispariţia unor documente, care ar fi fost ascunse pentru a îl împiedica pe preşedintele SUA să le semneze. Printre documentele menţionate se numără şi unul care ar fi permis retragerea Statelor Unite din Acordul Nord-American de Comerţ Liber şi dintr-un acord de liber comerţ cu Seulul.

Vezi şi

Armata americană a creat un microcip care detectează infectarea cu SARS-CoV-2 şi un filtru care extrage virusul din sânge

Oamenii de ştiinţă de la Pentagon au creat un microcip care poate detecta infectarea cu …

loading...