fiica Madonnei, apariţie controversată într-o reclamă la Converse – FOTO

Lourdes Leon, fiica Madonnei, a făcut senzaţie în cea mai recentă reclamă pentru brandul Converse, după ce a pozat cu axilele neepilate, potrivit gala.fr, relatează Mediafax.

Lourdes Leon, fiica Madonnei, cu axilele neepilate, într-o reclamă la Converse

Noua campanie publicitară Converse X Made a stârnit vâlvă pe reţelele de socializare, dar nu pentru linia de produse pe care o promovează, ci pentru faptul că unul dintre modelele care au participat la ea, Lourdes Leon, a ales să pozeze cu braţele în aer, lăsând să se vadă axilele neepilate.

Dacă unii au salutat iniţiativa tinerei în vârstă de 21 de ani, alţii au calificat gestul drept „oribil” şi „lipsit de igienă”.

Aceasta nu este pentru prima dată când Lourdes pozează neepilată, fiica Madonnei apărând în mai multe ocazii astfel, potrivit imaginilor de pe platforma online Instagram.

Advertisement 

Foto: Hepta

Lourdes calcă pe urmele mamei sale, care, în 2014, a publicat pe reţelele de socializare o fotografie a sa cu axilele neepilate.

Lourdes Leon este cel mai mare dintre cei doi copii biologici ai Madonnei – care mai are patru micuţi adoptaţi din Malawi -, iar tatăl ei este Carlos Leon, un instructor de fitness cu care cântăreaţa a avut o relaţie între anii 1995 şi 1997.

A post shared by MADEME (@mademe_nyc) on

Vezi şi

Scandalul Cambridge Analytica | Mark Zuckerberg îşi cere scuze printr-o reclamă cumpărată în ziarele britanice şi americane

Facebook a cumpărat spaţiu publicitar în şase mari publicaţii britanice şi trei americane pentru a …