Ornella Muti / foto Douglas Kirkland/Corbis

FOTO | Cum arată celebra actriţă Ornella Muti la 63 de ani

Ornella Muti a cucerit de-a lungul carierei sale milioane de fani. În 1994, un sondaj realizat de către cititorii revistei Class a desemnat-o cea mai frumoasă femeie din lume, scrie Mediafax.

Ornella Muti, a lucrat ca model în adolescenţă şi a debutat în cinematografie, în anul 1970, în filmul La Moglie più bella (The Most Beautiful Wife). Primele roluri le-a jucat în filme italiene, iar debutul internaţional s-a consemnat în 1980 când a jucat în filmul britanic Flash Gordon. A apărut şi în filme americane ca Oscar (1991) şi Once upon a Crime (1992). Este cunoscută mai ales pentru apariţiile în reclamele la pastele Giovanni Panzani.

A fost căsătorită de două ori, mai întai cu Alessio Orano (colegul ei din „The Most Beautiful Wife” ) între 1975-1981 şi mai apoi cu Federico Facchinetti (1988–1996). Ornella Muti are 3 copii: Naike Rivelli (n. 1974), care este model şi actriţă, ca şi mama sa, şi al cărei tată este regizorul spaniol José Luis Bermúdez; un fiu, Andrea, şi o a doua fată, Carolina, ambii proveniţi din căsătoria cu Facchinetti.

Vezi şi

LIFE & STYLE | Top 10 cele mai citite articole din 2017

1. Ea este noua iubită a lui Brad Pitt | FOTO 2. O mai ţineţi …