Acasă / Cultură & Media / Statuie cu Donald Trump gol şi cu burtă, vândută la licitaţie cu 28.000 de dolari

Statuie cu Donald Trump gol şi cu burtă, vândută la licitaţie cu 28.000 de dolari

O statuie reprezentându-l pe Donald Trump gol şi burtos a fost adjudecată pentru 28.000 de dolari la Los Angeles de către o personalitate TV, amatoare de activităţi paranormale, a informat casa de licitaţii Julien’s Auctions, organizatoarea evenimentului, citată de AFP, relatează Agerpres.

Această creaţie a unui colectiv anarhist de pe coasta de vest a Statelor Unite este, probabil, singura dintre cele cinci statui reprezentându-l pe cel de-al 45-lea preşedinte american dezbrăcat care nu a fost distrusă, confiscată sau vandalizată.

Potrivit AFP, aceasta este soarta pe care avut-o celelalte patru statui reprezentându-l pe Donald Trump gol – o creaţie denumită de artişti „Împăratul fără testicule”.

Statuile au apărut în august 2016 în locuri publice din Los Angeles, San Francisco, New York, Seattle şi Cleveland, într-un moment în care candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA suscita scepticism, dar şi un interes crescut.

O galerie de la Hollywood, La Luz de Jesus, a reuşit să obţină una dintre statui înainte ca ea să fie confiscată şi topită.

Cumpărătorul, Zak Bagans, o personalitate TV atrasă de paranormal, intenţionează să expună statuia în muzeul său din Las Vegas, potrivit unui comunicat al Julien’s Auctions.

Vezi şi

Preşedintele Venezuelei acuză Casa Albă că încearcă să îl asasineze. „Au dat ordin ca Maduro să fie ucis!”

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a acuzat Admnistraţia Statelor Unite că intenţionează să îl asasineze, în …