Acasă / Life & Style / NUNTA REGALĂ | Ce melodie au ales Prinţul Harry şi Meghan Markle pentru dansul mirilor – VIDEO
Prințul Harry și Meghan Markle | foto Victoria Jones WPA Pool/Getty Images

NUNTA REGALĂ | Ce melodie au ales Prinţul Harry şi Meghan Markle pentru dansul mirilor – VIDEO

Prinţul Harry şi Meghan Markle ar putea renunţa la tradiţie la nunta lor, uimindu-şi invitaţii încă de la dansul mirilor. Faţă de alte cupluri regale, cei doi s-au ocupat îndeaproape de detaliile din noaptea nunţii, aşa că au ales un cântec pe gustul lor. Surse spun că aceştia au evitat un cântec de dragoste clasic, romantic, în favoarea unuia pop optimist.

Melodia aleasă de cuplul care se va căsători la castelul Windsor pe 19 mai ar fi hit-ul lui Whitney Houston din 1987, „I Wanna Dance With Somebody”.

Speculaţiile privind piesa lui Whitney apar şi după ce Markle a dezvăluit într-un interviu pentru Lifestyle Magazine că pentru nunta sa va alege un cântec fericit.

Cântecul va da tonul pentru tot restul serii, iar Harry, 33 de ani, şi Meghan, 36 de ani, ar fi optat pentru un playlist „distractiv şi ritmat”.

Spice Girls şi Coldplay se numără printre artiştii despre care se zvoneşte că vor interpreta live, în timp ce Elton John ar putea încânta oaspeţii regali cu un recital special la recepţia privată a Casei Frogmore, potrivit The Sun.

Harry şi Meghan s-au implicat mai mult în planificarea nunţii lor decât majoritatea cuplurilor regale.

Se spune că cuplul vrea ca nunta să le reflecte propriile gusturi şi personalităţi în locul tradiţiei instituţiei familiei regale.

Vezi şi

Fostul patron al echipei AC Milan a dispărut. Este căutat de poliţia din China pentru datorii neplătite

Omul de afaceri chinez, Li Yonghong, fostul patron al clubului AC Milan, s-a ascuns şi …