Acasă / Life & Style / Lady Amelia Windsor, „cea mai frumoasă din familia regală”, nu a primit invitaţie la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle – FOTO
Amelia Windsor / foto le21eme.com

Lady Amelia Windsor, „cea mai frumoasă din familia regală”, nu a primit invitaţie la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle – FOTO

Lady Amelia Windsor / foto telegraph.co.uk

Lady Amelia Windsor, considerată „cel mai frumos membru al familiei regale”, nu figurează printre invitaţii la nunta vărului său prinţul Harry cu actriţa Meghan Markle de sâmbătă, informează Metro.co.uk, citat de Agerpres.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, de profesie model, este nepoata vărului reginei, prinţul Edward, duce de Kent, şi a 37-a în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Lady Amelia este verişoara de gradul trei a prinţilor Harry şi William, iar în prezent studiază franceza şi italiana la Universitatea din Edinburgh.

Potrivit The Sun, nici Amelia, nici sora sa Marina (25 de ani) nu au fost invitate la nunta regală de sâmbătă. „Au fost puţin mirate să nu fie invitate deoarece îşi doreau să meargă”, a precizat o prietenă pentru publicaţia menţionată.

Amelia a devenit cunoscută publicului după ce a apărut pe coperta revistei Tatler în 2016, care a descris-o drept „cel mai frumos membru al familiei regale”.

În prezent, tânăra şi-a făcut un nume în lumea modei, defilând pentru designeri precum Dolce & Gabbana, şi figurează printre modelele agenţiei Storm Models, care le-a descoperit şi pe Kate Moss şi pe Cara Delevingne.

 

Vezi şi

De ce nu va participa tatăl lui Meghan Markle la nunta fiicei sale cu prinţul Harry

Meghan Markle cere „înţelegere şi respect”. Unul dintre cei mai importanţi invitaţi, chiar tatăl ei, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *