Acasă / Politică & Diplomaţie / Kim Jong-Un despre viitoarea întâlnire cu Donald Trump: O şansă istorică de a construi un „viitor mai bun”
Kim-Jong-Un

Kim Jong-Un despre viitoarea întâlnire cu Donald Trump: O şansă istorică de a construi un „viitor mai bun”

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a declarat că întrevederea sa cu preşedintele american Donald Trump reprezintă o şansă „istorică” de a construi un „viitor bun”, a informat agenţia publică de ştiri KCNA după ce liderul regimului de la Phenian s-a întâlnit cu şeful diplomaţiei americane.

Mike Pompeo, secretarul american de Stat, a fost miercuri în vizită la Phenian pentru a discuta despre viitoarea întrevedere între Kim Jong-Un şi Donald Trump, relatează Mediafax.

„(Kim Jong-un) a declarat că viitorul summit Coreea de Nord-SUA va fi o întâlnire istorică, primul pas către dezvoltarea schimbărilor pozitive în Peninsula Coreeană şi construirea unui viitor mai bun”, a relatat KCNA, potrivit agenţiei de ştiri Tass.

Întâlnirea dintre oficialul american şi liderul nord-coreean a avut loc la Hotelul Koryo din Phenian. Secretarul de Stat al SUA a afirmat că încă sunt multe provocări în calea rezolvării crizei nord-coreene.

Cu ocazia vizitei lui Pompeo, regimul Kim Jong-Un a eliberat trei cetăţeni americani care erau deţinuţi în Coreea de Nord.

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că va anunţa în trei zile locul unde se va desfăşura summitul istoric la care vor participa cei doi lideri.

Vezi şi

Israel, prima ţară din lume care a folosit avioane F-35 într-un atac aerian

Generalul Amikam Norkin, comandantul aviaţiei militare israeliene, a declarat marţi că Israelul este prima ţară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *