Aeroportul Internaţional Cluj / foto facebook.com/airportcluj.ro

Cu avionul la mare. Transportul aerian, inclus în programul „Litoralul pentru toţi”

Programul „Litoralul pentru toţi” include de anul acesta şi transportul cu avionul!

Câteva hoteluri de la mare au deja în oferta de iunie zboruri cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj şi chiar transport de la aeroport la hotel. De altfel, hotelierii se aşteaptă la un număr mare de oaspeţi, mai ales că vremea este neaşteptat de frumoasă în această perioadă.

Dacă vara s-a grăbit, parcă, mai tare ca niciodată, şi vacanţele încep mai devreme. Este şi cazul programului „Litoralul pentru toti” care a debutat în 3 mai.

„Am făcut un efort şi un prim-pas către un pachet şi un concept nou, care nu a mai existat până acum. Putem spune că avem un pachet asemănător cu pachetele din străinătate care îţi oferă inclusiv zborul, cu transferul de la aeroport la hotel, asta am făcut şi noi”, spune Sebastian Puznava, manager de hotel.

Aşa că turiştii din Cluj vor putea scăpa de drumul lung şi obositor de aproape o jumătate de zi. Un astfel de pachet costă 899 de lei de persoană şi include cazarea pentru 7 nopţi la un hotel de 3 stele, zborul cu avionul şi transferul de la aeroport.

„Este marea noutate anul acesta. În premieră, în perioada 15-30 iunie. La acest preţ avem mai multe hoteluri de 3 stele, de asemenea sunt şi câteva hoteluri de 4 stele. De pe tot litoralul, începând din Mamaia şi până în Mangalia”, declară Aurelian Marin, operator turism.

Pentru cei care aleg să se cazeze la 4 stele, preţul urcă până la 1599 de lei.

„Hotelul este ocuopat în proporţie de 70 la sută, oamenii sunt interesaţi şi încântaţi de aceste pachete turistice, noi îi aşteptăm cu drag”, spune şi Georgeta Cosma, manager complex turistic 3 stele.

Acelaşi program se va desfăşura şi în perioada 1 septembrie – 15 octombrie, anunţă stirileprotv.ro.

Vezi şi

Angela Merkel, discurs în Bundestag: UE trebuie să se concentreze pe provocările post-Brexit

Cancelarul german Angela Merkel le-a cerut joi celor 27 de state care vor rămâne în …