Acasă / Life & Style / VIDEO | Un comentator sportiv al BBC a căzut în piscină. Era în timpul unei transmisiuni live

VIDEO | Un comentator sportiv al BBC a căzut în piscină. Era în timpul unei transmisiuni live

Comentatorul sportiv Mike Bushell a căzut în piscină în timpul unui interviu transmis în direct în cadrul emisiunii BBC Breakfast, informează Press Association, citat de Agerpres.

Bushell se pregătea să discute cu mai mulţi înotători englezi, pe marginea unei piscine, în Australia, gazda campionatelor Commonwealth-ului. Prezentatorul a intrat în piscină pentru a face interviul, însă nu a observat o treapta de pe fundul bazinului şi a plonjat cu totul în apă.

Sportivii au izbucnit în hohote de râs în timp ce Bushell ieşea la suprafaţă încercând să-şi păstreze stăpânirea de sine şi să continue interviul. ”Toţi se tăvălesc pe jos de râs”, le-a spus prezentatorul telespectatorilor referindu-se la echipa din spatele camerelor.

Cu toate acestea, interviul a fost întrerupt pentru microfonul şi sistemul de captare a sunetului s-au umplut cu apă. Prezentatorii din studio ai emisiunii BBC Breakfast, Charlie Stayt şi Louise Minchin, au comentat în continuare incidentul pentru amuzamentul telespectatorilor.

”Mike vorbeşte în continuare, dar nu-l putem auzi, pentru că acum câteva momente Mike a căzut în apă, cutia de sonorizare i s-a scufundat şi nu ştie că nu-l mai putem auzi”, a spus Stayt. ”La revedere, Mike, nu a fost deloc plictisitor.”

”Dacă ai vrea să aranjezi ceva de felul acesta, îţi imaginezi ce s-ar întâmpla. Şi chiar aşa s-a şi întâmplat, în direct, la televiziunea naţională. Mike a căzut în piscină”, a spus Minchin.

”Am crezut că este un mic Jacuzzi sau o piscină pentru copii. Nu mi-am dat seama că era o treaptă acolo”, a spus protagonistul incidentului câteva minute mai târziu.

Loading...

Vezi şi

VIDEO | Sylvester Stallone demonstrează că este în continuare în formă, la 71 de ani

Sylvester Stallone a publicat pe contul său de Instagram o înregistrare video în care poate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *