Acasă / Focus / O vedetă din serialul „Gossip Girl”, anchetată pentru viol şi abuzuri sexuale | VIDEO
Ed Westwick / foto nydailynews.com

O vedetă din serialul „Gossip Girl”, anchetată pentru viol şi abuzuri sexuale | VIDEO

Actorul american Ed Westwick, star al serialului TV „Gossip Girl”, este subiectul unei anchete a procuraturii din Los Angeles, după ce trei femei l-au acuzat de viol şi abuzuri sexuale, potrivit people.com, citat de Mediafax.

Faptele de care este acuzat actorul în vârstă de 30 de ani s-ar fi petrecut în 2014. Procuratura trebuie să stabilească dacă Ed Westwick va fi sau nu pus sub acuzare pentru presupusele fapte. Una dintre reclamante este actriţa Kristina Cohen, care, în noiembrie anul trecut, a depus o plângere la poliţie, acuzându-l pe acesta că a violat-o în 2014.

Imediat după ce Cohen a făcut public faptul că l-a reclamat la poliţie, printr-un mesaj pe Facebook, o altă fostă actriţă, Aurélie Wynn, l-a acuzat şi ea de viol pe Westwick, agresiunea având loc tot în 2014.

La câteva zile după, o a treia femeie, producătorul Rachel Eck, a declarat într-un interviu pentru Buzzfeed că Westwick i-a atins sânii în mod agresiv, pe când amândoi se aflau într-un hotel din Hollywood, în 2014.

După ce au fost făcute publice aceste informaţii, Westwick a întrerupt filmările pentru serialul BBC „White Gold” şi a fost înlocuit în distribuţia unei noi adaptări a unui roman de Agatha Christie, „Ordeal by Innocence”.

Loading...

Vezi şi

Primul oraş din lume care va vopsi străzile în alb pentru a menţine temperaturile la un nivel plăcut pentru locuitori

Los Angeles va fi primul oraş din lume în care multe dintre străzi vor fi …